Wespenbestrijding

De prijs rond Arnhem Nijmegen en Zevenaar voor de bestrijding van een wespennest is  60 euro all in inclusief garantie (klik om te zien )

Het maakt  niet uit of het nest hoog of laag zit, groot, klein, moeilijk of makkelijk te bereiken is. De prijs blijft gelijk. U dient overigens wel contant te betalen, pinnen is niet mogelijk.

Een wespennest verwijderen is meestal niet nodig, zeker niet als deze in een spouwmuur zit. De wespen worden verdelgd en er zullen niet opnieuw wespen in het zelfde nest komen.  Het is ook niet handig om direct na de bestrijding een wespennest te verwijderen omdat de wespen die niet thuis zijn bij terugkeer geen nest aantreffen en op die plek blijven zoeken. Als het nest blijft zitten dan kunnen ze er in kruipen en zullen ze door het gif gedood worden.

In bijna alle gevallen bent u in één behandeling van het probleem af. Mocht u 1 dag na de bestrijding toch nog veel wespen zien schroom dan niet en neem contact op.( lees ook de link garantie )

Wat meestal geen goed idee is, is om de opening van een wespennest af te sluiten omdat de wespen ergens anders een uitgang zullen zoeken. De kans is dan groot dat ze dan bij u binnen komen.

Hoornaars

Wespennest

Mocht het zijn dat er geen actie ondernomen hoeft te worden omdat er b.v. onschuldige graafwespen of metselbijen aanwezig blijken te zijn dan zijn de voorrij kosten 40 euro. Om dit soort vergissingen te voorkomen moet u wel 100% zeker zijn dat u een wespennest heeft.  Zo niet dan geeft u mij dat door.  Dan kan ik daar met een paar vragen meestal wel achter komen

Meerdere wespennesten

Regelmatig blijken mensen meerdere wespennesten te hebben.    De prijs incl. garantie per extra nest als ik ter plekke ben is 20 euro.

Bel voor vrijblijvend advies of voor een afspraak om te verdelgen:   06-58891621