Wespenbestrijding

De prijs rond Arnhem en Nijmegen  en Zevenaar voor de bestrijding van een wespennest is 50 euro all in inclusief garantie (klik om te zien )

Of de bestrijding gaat lukken hoeft u zich geen zorgen te maken.

Het maakt  niet uit of het nest hoog of laag zit, groot, klein, moeilijk of makkelijk te bereiken is. De prijs blijft gelijk. U dient overigens wel contant te betalen, pinnen is niet mogelijk.

Een wespennest verwijderen is meestal niet nodig, zeker niet als deze in een spouwmuur zit. De wespen worden verdelgd en er zullen niet opnieuw wespen in het zelfde nest komen.  Het is ook niet handig om dat direct te doen omdat de wespen die niet thuis zijn bij terugkeer geen nest aantreffen en op die plek blijven zoeken. Als het nest blijft zitten dan kunnen ze er in kruipen en zullen ze door het gif gedood worden.

In 99 van de 100 gevallen bent u in één behandeling van het probleem af. Mocht u 1 dag na de bestrijding nog wespen zien schroom dan niet en neem contact op.

Wat meestal geen goed idee is, is om de opening van een wespennest af te sluiten omdat de wespen ergens anders een uitgang zullen zoeken. De kans is dan groot dat ze dan bij u binnen komen.

Hoornaars

Wespennest

Mocht het geval zijn dat er geen actie ondernomen hoeft te worden omdat er b.v. onschuldige graafwespen of metselbijtjes aanwezig blijken te zijn dan zijn de voorrij kosten 20 euro.

Bel voor vrijblijvend advies of voor een afspraak om te verdelgen:   06-58891621