Reviews

Sinds begin 2013 is er de mogelijkheid om op deze site een review achter te laten. Het spreekt vanzelf dat ik u erg dankbaar ben als u hier een review aan toevoegt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

OngedierteConcurrent.nl - Goedkope ongediertebestrijding in Arnhem, Nijmegen en omstreken!
Average rating:  
 37 reviews
 by Erik

Gebeld voor een wespennest ( op 5 m hoogte) en dezelfde dag nog opgelost. Snel en een zeer schappelijke prijs. Aanrader!

 by Harrie
Super!

Wij zijn al jaren vaste klant bij Jorden, wij wonen aan de rand van Westervoort en dus mollen en wespen in overvloed. Altijd zeer deskundig en doeltreffend geholpen!

 by Henk. Janssen
Wespenverdelging

Een belletje en adres gegeven via berichtje.
Afspraak gemaakt en perfect de tijd gaat mijn voordeurbel.
Goedkoop en geen wesp meer gezien. Kortom hier kun je wat van op aan. Super

 by Bas en Jannet

Gisteren bij ons geweest om een vervelend wespennest in de grond uit te schakelen...
Rustig, zeer professioneel en snel geholpen voor een prima prijs...
Absoluut een aanrader...

 by Harrie
AANRADER

Jorden als een paar keer laten komen voor wespen en mollen!! Top gedaan, AANRADER!!!

 by Ron van den berg
Wespen

In de ochtend gebeld dat we een wespennest hebben ontdekt, jorden heeft direct voor dezelfde avond afspraak ingepland.
Snelle service en schappijke prijs BUITEN zijn werkgebied zoals op de site genoemd

 by Anonymous

We hebben reeds 2 maal Jorden laten komen voor het bestrijden van ongedierte.

2 jaar geleden een wespennest gehad wat hij snel en vakkundig heeft bestreden.

We waren er binnen 1 dag vanaf.

2 weken geleden een mol in het gazon, 3 klemmen gezet om 20.00 uur en 22.00 uur zat de mol in de klem.

Ik kan Jorden zonder meer bij iedereen aanbevelen, hij weet waarover hij praat, verstaat zijn vak en niet onbelangrijk, gemaakte afspraken komt hij na.

Hij was er in mijn geval op steeds dezelfde dag nog ter plaatse om het op te lossen.

Jorden, TOP en bedankt!

 by Anonymous

Ik had een wespennest in de spouwmuur.

Eigenlijk ook geen last van gehad totdat ze bij mij naar binnen kwamen.

Het ergste was dat ze in mijn slaapkamer binnendrongen.

Ik heb het 3 dagen aangezien maar ze bleven maar binnenkomen.

Heb daarom niet meer in mijn eigen bed durven slapen, dat was de druppel.

Daarom had ik toch maar besloten om iemand te bellen om mij te verlossen van deze beesten.

Via google kwam ik bij de ongedierte concurrent, hun prijs was een stuk aantrekkelijker dan die van andere bestrijders.

Na het lezen van enkele reviews heb ik besloten met hun in zee te gaan!

Ik moet eerlijk toegeven dat deze mensen goed werk leveren.

Ze kwamen netjes op de afgesproken tijd en namen ook de tijd om wat te vertellen over de wesp en waarom deze methode van bestrijding goed werkt.

Nu ben ik 2 dagen verder, heb geen wesp meer gezien.

De eerste nacht na de bestrijding nog op de bank geslapen om het ff aan te zien maar het heeft geholpen.

Ik kan nu weer rustig slapen in mijn eigen bed.OngedierteConcurrent.nl Bedankt voor de snelle service....

 by Anonymous

Jorden heeft eind van de middag bij ons in de tuin 4 mollenklemmen gezet. De volgende ochtend zaten er meteen in 3 van de 4 klemmen een mol. Super snel geregeld want de mol had al erg veel schade veroorzaakt in de tuin en het oprit.

 by Anonymous

Jorden vanmorgen gebeld, kon meteen dezelfde dag al komen. Bij aankomst spotte hij meteen een wespennest, terwijl dat niet het nest was waar ik hem voor gebeld had. Uiteindelijk heeft Jorden beide nesten behandeld. Vakman met een scherp oog! Prijs is zeer concurrerend (een zoektocht op internet zal bewijzen dat hij gemiddeld 2 tientjes onder de gemiddelde prijs werkt)! Zeker aan te raden!

 by Anonymous

We hadden een wespennest in onze garage. Jorden heeft ons op zeer korte termijn geholpen en het nest netjes weggehaald! zeer goede service!

 by Anonymous

Na een eerdere begatieve ervaring met een andere ongediertebestrijder hebben we op aanraden van buren Jorden gebeld en dat heeft heel goed uitgepakt. We hadden een wespenplaag en Jorden was er snel bij Hij heeft goed uitgelegd welke keuzes we hadden qua verdwelgen/verwijderen waarbij ook de consequenties voor milieu en portomonnee uitgelegd werden, Heel vakkundig en betrouwbaar zijn de wespen weggehaald en niet meer teruggekomen. Echte vakman voor een klein prijsje. Aanrader!

 by Anonymous

Last van een heleboel wespen op het dak zonder een nest te kunnen vinden. Jorden wist te vertellen dat het waarschijnlijk Franse Veldwespen zijn die meerdere nestjes maken. Afspraak kunnen maken op mijn thuiswerkdag. Jorden heeft snel en vakkundig het probleem verholpen. Geen last meer van wespen!

 by Anonymous

Had last van wespen dinsdag gebeld en donderdag was Jordan er al een vriendelijke man en de wespen beginnen minder te worden gewoon super!!! Gr jenny

Ze moeten na een paar dagen weg zijn. Meestal binnen één dag maar na een dag of 3 bel dan nog een keer. Geen probleem.

 by Anonymous

We hadden al een tijdje last van een wespennest in onze spouwmuur. Nu ze wel erg actief werden hebben we Jorden gebeld. Gelukkig was hij in de buurt en met een halfuurtje waren wij van de wespen af. Echt een vakman!

 by Anonymous

mijn kitten had vlooien. Ik had al een paar keer zelf geprobeerd te bestreiden, maar het lukte niet. Jorden was duidelijk en snel aanwezig. Hij was eerlijk en zei dat er misschien vlooien terug kwamen, en ik heb er inderdaad nog een paar gezien op de kat, maar met zijn tips (stofzuigen, kat behandelen, etc) ben ik er nu wel écht van af. Heel erg blij dus, heeft geholpen! Snelle reactie en eerlijke prijs.

 by Anonymous

Jorden gebeld ivm wespen nest op zolder onder het dakbeschot. Kon de volgende dag al komen en was precies op de afgesproken tijd .,vakkundig bestreden voor een zeer schappelijke prijs. Dank voor de snelle service.

 by Anonymous

Oktober 2015: Jorden gebeld om een mol te vangen die zich rond de rand van het terras ophield (het gras liet de mol met rust) en was derhalve lastig te vangen. De mol kwam zelfs 2 x bij een regenpijp naar boven!

De volgende dag zat de mol al in de klem! Perfect!!

 by Anonymous

Onlangs ontdekten we houtworm in de kelderkast en in de kruipruimte onder de keukenvloer van onze jaren '30 woning. Dat was flink schrikken. Dus op internet op zoek naar ongediertebestrijding en al snel de site van Jorden Spliethof gevonden. Aangemoedigd door de positieve reviews hebben we hem gebeld en een afspraak gemaakt. Dat bleek een prima keus: een aardige man die met kennis van zaken grondig te werk ging. Hij heeft ons snel en efficiënt geholpen voor een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader dus!

 by Anonymous

Enkele weken geleden besloten we ten einde raad de hulp in te roepen van Jorden.

Hij was diezelfde middag al bij ons in Cuijk.

Probleem: al maandenlang hoorden wij gescharrel boven het keukenplafond. Vroeger hadden we al eens vallen gezet (via de gaten van de inbouwspots), maar het probleem keerde steeds terug.

Aan het kabaal te horen dachten we zelf aan ratten.

Jorden kwam, zag en overwon: Volgens Jorden moesten het muizen zijn. Hij pakte het probleem bij de wortel aan. Na een onderzoek in en rond onze woning, vond hij - vanuit de tuin van de buren - een kleine toegang tot de spouw in de buurt van het keukenplafond. Deze toegang kitte hij dicht met een speciale onwelriekende anti-knaagdierenkit. Daarna plaatste hij gifbrokken boven het plafond. Diezelfde avond al hoorden wij gesleep met de brokken boven het plafond. Daarna bleef het stil. Enkele dagen later begonnen we het resultaat te ruiken aan de andere kant van het huis in de hal. Blijkbaar hadden de muizen daar hun laatste rustplaats gekozen. Jordan gebruikte niet een gif dat de muizen laat uitdrogen omdat dit erg pijnlijk is voor het dier, maar een sterke bloedverdunner. Het dier sterft een zachte dood als gevolg van inwendige bloedingen. Na een week was de lucht zo goed als verdwenen en inmiddels helemaal. We hebben er alle vertrouwen in dat het probleem nu definitief is opgelost.

De kosten vielen alleszins mee. Zeker als je bedenkt dat Jorden helemaal uit Arnhem moet komen en bijna een uur is bezig geweest.

 by versluis
Houtworm

Tot onze grote schrik troffen wij onlangs houtworm aan in de ondervloer van onze woning uit de jaren dertig. We gingen ervan uit dat de bestrijding van de houtworm ten koste zou gaan van onze vakantie, maar dat viel reuze mee. Jorden vond het geen probleem om 's avonds te komen, waardoor ik geen vrije dag hoefde nemen. Zonder ook maar één vlek of beschadiging op onze pas geschilderde muren en houtwerk heeft Jorden onze vloer boven en onder behandeld. Hij doet zijn naam eer aan, want hij deed dit tegen een zeer concurrerende prijs.

 by Anonymous

Dhr. Spliethof heeft ons goed geholpen met het verdelgen van twee wespen nesten, zijn er erg tevreden over , en gelukkig betaalbaar.

Vriendelijke groeten , fam. De Witt

 by Anonymous

Tijdens het plaatsen van zonnepanelen kwamen de installateurs een wespennest tegen (en konden niet verder). Gebeld, situatie uitgelegd en Jorden was snel ter plekke om het wespennest onschadelijk te maken. Super service! Nogmaals bedankt!

 by Anonymous

Jorden gebeld ivm wat al te ijverige mollen. Behalve dat ik na plaatsing door Jorden al vlot twee ondeugden had gevangen, kreeg ik een komplete les in mollen vangen. Zat kennelijk bij de prijs inbegrepen. Prima werk!!

 by Anonymous

Jorden gebeld en nog geen twee uur later was hij ter plekke, en dat op zondag nog wel. Wespen hadden onhandige plek (klimop bij terras) uitgekozen voor nest, dus moest onschadelijk gemaakt worden. Begin er niet zelf aan, want als het fout afloopt ... Jorden wist wat hij moest doen en leverde prima werk. Ga zo door !

 by Anonymous

Voor 11u gebeld en om 13u was hij er al. In 15 minuten was het klusje geklaard. Wespen uitgeroeid met poeder. Het nest hangt er nog, maar dat is beter aangezien er nooit een wespenfamilie zich op een plek nestelt waar er reeds een gezeten heeft. Ook nog even snel een mollen klem geplaatst. 2 vliegen in een klap! Jorden is zeker het aanbevelen waard!

 by Anonymous

Snelle en goede service! Je krijgt zelfs garantie!

Is het bij de 1e keer niet gelukt, wordt er gratis een 2e keer gedaan ook al is het zondag!

Top!

 by Anonymous

Na gebeld te hebben stond jorden diezelfde dag nog voor de deur. Ik moest de dag erna op vakantie dus het was echt een redder! Erg snel van ons probleem afgeholpen.Bedankt!

 by Anonymous

Na ons telefoontje stond jorden binnen een kwartier bij ons op de stoep en had hij in een mum van tijd het wespennest onschadelijk gemaakt. Snelle service! Top!

 by Anonymous

Beste Jorden,

Gisteren belde ik je i.v.m. een wespennest in onze bloembak direct bij de uitgang van de schuifpui naar het terras. Ik bedank je voor de vlotte service om dezelfde dag te komen om de omgeving weer veilig te maken voor ons! Super!!

Met vriendelijke groet,

Astrid

 by Anonymous

Goed geholpen. Vrijdagavond gebeld en kwam binnen een uur langs. Na een snelle behandeling was het probleem verholpen. Kundige man.

 by Anonymous

Geweldige service! Binnen 20 minuten na ons telefoontje waren we verlost van een wespennest, Heel hartelijk bedankt!

 by Anonymous

Begin deze week gebeld met Jorden met het probleem dat ik last had van veel vliegen in huis. Hij gaf mij de tip alle afzuigingen af te schermen met een nylon kous en sindsdien heb ik de vliegen niet meer! Super advies! Bedankt Jorden voor je gouden tip!

Advies is gratis en voor niets. Ik hou niet van flauwekul bezoekjes waarbij betaald moet worden voor advies dat over de telefoon ook had gekund. Leuk dat ik een review terug krijg, Bedankt nog.

 by Anonymous

Tijdens het schoonmaken van de ramen kwamen wij erachter dat er een wespennest in onze spouw aanwezig was. Dezelfde dag nog even gezocht naar een bestrijder.

Binnen een uur was Jorden bij ons en dit op een zaterdag!

Top service bedankt!

 by Anonymous

in eens hadden wij na het warme weer een vlooien plaag.

aangezien wij 3 honden hebben en een open grind vloer waren we natuurlijk niet blij.

na wat zoeken kwamen we op deze site uit.

super goede service binnen een uur was Jorden aanwezig om ons te helpen.

een dag laten nog maar 3 vlooien gevonden die meer dood dan levend waren.

ik hoop dat we nooit meer met zoiets in aanmerking komen maar zowel dan weten we wie we moeten bellen.

nogmaals heel erg bedankt dat u zo snel kon komen en ons heeft geholpen.

gr wendy

Ik had liever dat ze niet half maar helemaal dood waren. Vlooien zijn vanwege de veelvuldige bestrijding voor bepaalde middelen resistent aan het worden. Gelukkig bent u tevreden maar ik zal moeten overstappen op iets beters zodra het beschikbaar is. Bedankt voor de reaktie, hier kan ik wat mee.

 by Anonymous

Gisteren (6 mei 2013) constateerde mijn loodgieter, die een nieuwe goot zou plaatsen,dat er onder de pannen bij de goot een beginnend wespennest zat. Hij zou het karwei pas uitvoeren na verwijdering van het nest.

Gisteravond wat gegoogled. Na enig zoekwerk kwam ik bij de prima site van Jorden Spliethof terecht. Het grote voordeel: je weet gelijk wat de kosten zijn. Ik heb hem direct gebeld en vanmorgen heeft hij het klusje al geklaard.

Tevens heeft hij ons 'college gegeven' in het fenomeen wespen. Wij zijn er erg tevreden mee.

Franse veldwespen zijn al vroeg actief. Ik kan me goed voorstellen dat je als loodgieter niet gestoken wilt worden boven aan een ladder als je druk bezig bent.

 by Anonymous

Vandaag ontdekt dat er een wespennest onder de dakpannen van de veranda zat. Via internet op deze site terecht gekomen en we konden op zondag bellen!! Wat fijn. Snelle service ook want nog vandaag (zondag dus) werd er wat aan gedaan. Er kon ook direct worden verteld welke wespen het waren. Dus; verstand van.....goeie en snelle service!