Mollenbestrijding

De mol is soms een vervelend diertje dat zich niet makkelijk laat verjagen of vangen.
molshopen
Ik heb ruime ervaring in het vangen van mollen en los uw probleem graag op.

Binnen mijn werkgebied, de omgeving van Zevenaar en Arnhem, is er een vaste prijs van 60 euro voor het vangen een of enkele mollen in een gazon of tuin.

Ik vang ze weg met mollenklemmen en plaats een aantal klemmen Genoeg om alle mollen te vangen.  Dat kost 60 euro.   U betaald ook de klemmen. Die worden uw eigendom. 8 euro per stuk. U heeft er twee tot 4 van nodig.

Moet ik terug komen om de klemmen opnieuw te plaatsen omdat de mol niet gevangen is dan is dat gratis, komen er later meer mollen dan kost het u opnieuw 60 euro maar de klemmen heeft u dan al.

Als u een beetje oplet bij het plaatsen van de klem dan leg ik u u graag uit hoe het werkt dan kunt u het wellicht voortaan zelf doen.

Maar bestrijden is niet altijd nodig.  U kunt de molshopen ook gladstrijken of gebruiken om kuilen aan te vullen.  Dan kan een mol zelfs handig zijn.  Heeft de mol eenmaal het gangenstelsel gegraven dat hij nodig heeft om voldoende wormen te vinden, dan houdt hij op met graven, of zullen er in ieder geval minder nieuwe hopen bijkomen.