Kakkerlakken

Succesvol kakkerlakken bestrijden met gel.

Gelukkig hoeven ongediertebestrijders tegenwoordig niet meer te spuiten tegen kakkerlakken en kunnen ze met giftig lokaas in de vorm van gel druppels helemaal uitgeroeid worden zonder dat u uw woning uit moet.
Wel dient u vooraf aan de bestrijding uw woning goed schoon te maken zodat de plaag snel en effectief bestreden kan worden. Vooral in de keuken, achter het fornuis en op andere plekken waar voedselresten of vet spetters te vinden zijn moet schoongemaakt worden. Als de kakkerlak geen ander voedsel dan de giftige gel druppels kan vinden is het snel gebeurd. Als het niet schoon is lukt de bestrijding meestal ook wel maar kan het wat langer duren en soms moet ik nog een keer terug komen eer ze definitief uitgeroeid zijn.
De gel druppels worden aangebracht op de plekken waar de kakkerlakken zitten, buiten bereik van kinderen of huisdieren. Deze gel is giftig en is daarom niet vrij verkrijgbaar en mag alleen gebruikt worden door professionele ongediertebestrijders.

Het beste kunt u niet met spuitbussen aan de gang gaan voordat u mij laat langskomen omdat kakkerlakken zo verdreven  worden en zich dan verspreiden.

De kosten van een bestrijdingsactie met gel zijn meestal 100 euro, afhankelijk van de grootte van woning en de ernst van de besmetting.