Bedwantsen

De bedwants of wandluis is een stekend insect dat leeft van uw bloed. ‘S nachts komen ze uit hun schuilplaats om uw bloed te drinken. Soms merkt u daar weinig van en soms krijgt u bultjes of vlekken.
Na verre vakanties worden ze vaak in de bagage mee naar huis genomen.
Hier een mooi filmpje over de bedwants.
Meestal zitten bedwantsen ergens in de naden van uw matras, of in de lattenbodem of spijlen van uw bed. Soms is het voldoende om die plekken goed te stofzuigen, dan is een behandeling met gif niet nodig.

Geeft dat nou geen succes dan kan spuiten met een lang werkend insecticide uitkomst bieden.  Het gif dat ik gebruik is alleen voor professioneel gebruik.
U dient zelf voorbereidingen te treffen, matrassen van het bed, lakens eraf, kledingkasten leeg, kasten bereikbaar en reiskoffers of rugzakken open en leeg, klaar om in te kunnen spuiten.

Meestal bent u met spuiten direct van de bedwantsen af maar soms duurt het wat langer voor dat u van de laatste bedwants af bent omdat ze onbereikbaar voor de gifspuit zitten. Uiteindelijk gaan ze er wel aan omdat ze in contact komen met het gif door rond te gaan lopen.

spuiten vanaf 100 euro