Wespenbestrijding

De prijs rond Arnhem en Nijmegen voor de bestrijding van een wespennest is 50 euro all in inclusief garantie

Een wespennest verwijderen is meestal niet nodig, zeker niet als deze in een spouwmuur zit. De wespen worden verdelgd en er zullen niet opnieuw wespen in het zelfde nest komen.

Het maakt  niet uit of het nest hoog of laag zit, groot, klein, moeilijk of makkelijk te bereiken is. De prijs blijft gelijk. U dient overigens wel contant te betalen, pinnen is niet mogelijk.

Buiten het rondje Zevenaar, Arnhem en Nijmegen kunnen de kosten iets op lopen maar stelt u zich daar niet teveel bij voor. Rheden Groesbeek Wolfheze Lobith en wat er al niet meer rond om ligt is de prijs ook 50 euro .

In 99 van de 100 gevallen bent u in één behandeling van het probleem af. Mocht u 2 dagen na een behandeling zien dat er nog wespen actief zijn  rond het behandelde nest, schroom dan niet en neem contact op.

Wat meestal geen goed idee is, is om de opening van een wespennest af te sluiten omdat de wespen ergens anders een uitgang zullen zoeken. De kans is dan groot dat ze dan bij u binnen komen.

 

Hoornaars

Wespennest

 

Maar let op voordat u mij belt.  Het komt regelmatig voor dat ik gebeld wordt voor een wespennest waar geen wespen meer in zitten.  Bel mij pas als u ook daadwerkelijk wespen erbij ziet. Anders is het zonde van uw geld, want de kosten voor een nest met of zonder wespen zijn gelijk.

Wat ook nogal eens voorkomt is dat u wel wespen heeft, maar dat er geen nest zit. Dat is wat lastiger te herkennen maar wat er dan aan de hand is, is dat de wespen zich vergissen in de locatie van hun nest. Dan lijkt de plek waar ze op zoek gaan naar hun nest sprekend op de plek waar hun nest zit . Dit kan soms tot vervelende situaties leiden waarbij wespen de woning binnenkomen op zoek naar hun nest dat er niet is.

Wat ik dan kan doen is op zoek gaan naar de echte locatie, die zich dan vaak een paar huizen verderop bevindt.   Als ik de wespen daar kan bestrijden is uw probleem ook opgelost.  Maar als de mensen daar niet thuis zijn, of ik kan de andere locatie simpelweg niet vinden, dan kan ik u niet helpen behalve met advies.   En dat advies luidt dan om bij de plek waar de wespen zich verzamelen een groot object op te hangen, een ballon of plastic zak, zodat de locatie niet meer lijkt op de plek waar hun nest zit. Dat kost mij veel meer tijd en moeite dan het bestrijden van een gewoon wespennest maar de kosten zijn gelijk.