Wespenbestrijding

De prijs rond Arnhem en Nijmegen  en Zevenaar voor de bestrijding van een wespennest is 50 euro all in inclusief garantie

Een wespennest verwijderen is meestal niet nodig, zeker niet als deze in een spouwmuur zit. De wespen worden verdelgd en er zullen niet opnieuw wespen in het zelfde nest komen.

Het maakt  niet uit of het nest hoog of laag zit, groot, klein, moeilijk of makkelijk te bereiken is. De prijs blijft gelijk. U dient overigens wel contant te betalen, pinnen is niet mogelijk.

Buiten het rondje Zevenaar, Arnhem en Nijmegen kunnen de kosten iets op lopen maar stelt u zich daar niet teveel bij voor. Rheden Groesbeek Wolfheze Lobith en wat er al niet meer rond om ligt is de prijs ook 50 euro .

In 99 van de 100 gevallen bent u in één behandeling van het probleem af. Mocht u 2 dagen na een behandeling zien dat er nog wespen actief zijn  rond het behandelde nest, schroom dan niet en neem contact op.

Wat meestal geen goed idee is, is om de opening van een wespennest af te sluiten omdat de wespen ergens anders een uitgang zullen zoeken. De kans is dan groot dat ze dan bij u binnen komen.

Hoornaars

Wespennest

Bel voor vrijblijvend advies of voor een afspraak om te verdelgen:   06-10399130