Reviews

Sinds begin 2013 is er de mogelijkheid om op deze site een review achter te laten. Het spreekt vanzelf dat ik u erg dankbaar ben als u hier een review aan toevoegt.

Klik hier om een review toe te voegen.


Submit your review
* Required Field

Jorden vanmorgen gebeld, kon meteen dezelfde dag al komen. Bij aankomst spotte hij meteen een wespennest, terwijl dat niet het nest was waar ik hem vo

Jul 26, 2017 by Anonymous
Naam: Arthur • 
Titel: Wespennest 

Jorden vanmorgen gebeld, kon meteen dezelfde dag al komen. Bij aankomst spotte hij meteen een wespennest, terwijl dat niet het nest was waar ik hem voor gebeld had. Uiteindelijk heeft Jorden beide nesten behandeld. Vakman met een scherp oog! Prijs is zeer concurrerend (een zoektocht op internet zal bewijzen dat hij gemiddeld 2 tientjes onder de gemiddelde prijs werkt)! Zeker aan te raden!


We hadden een wespennest in onze garage. Jorden heeft ons op zeer korte termijn geholpen en het nest netjes weggehaald! zeer goede service!

Jul 01, 2017 by Anonymous
Naam: Terry • 
Titel: Wespennest 

We hadden een wespennest in onze garage. Jorden heeft ons op zeer korte termijn geholpen en het nest netjes weggehaald! zeer goede service!


Na een eerdere begatieve ervaring met een andere ongediertebestrijder hebben we op aanraden van buren Jorden gebeld en dat heeft heel goed uitgepakt.

Jun 25, 2017 by Anonymous
Naam: Fam Busser • 
Titel: Snel en betrouwbaar 

Na een eerdere begatieve ervaring met een andere ongediertebestrijder hebben we op aanraden van buren Jorden gebeld en dat heeft heel goed uitgepakt. We hadden een wespenplaag en Jorden was er snel bij Hij heeft goed uitgelegd welke keuzes we hadden qua verdwelgen/verwijderen waarbij ook de consequenties voor milieu en portomonnee uitgelegd werden, Heel vakkundig en betrouwbaar zijn de wespen weggehaald en niet meer teruggekomen. Echte vakman voor een klein prijsje. Aanrader!


Last van een heleboel wespen op het dak zonder een nest te kunnen vinden. Jorden wist te vertellen dat het waarschijnlijk Franse Veldwespen zijn die m

Jun 23, 2017 by Anonymous
Naam: Casper • 
Titel: Snel en vakkundig 

Last van een heleboel wespen op het dak zonder een nest te kunnen vinden. Jorden wist te vertellen dat het waarschijnlijk Franse Veldwespen zijn die meerdere nestjes maken. Afspraak kunnen maken op mijn thuiswerkdag. Jorden heeft snel en vakkundig het probleem verholpen. Geen last meer van wespen!


Had last van wespen dinsdag gebeld en donderdag was Jordan er al een vriendelijke man en de wespen beginnen minder te worden gewoon super!!! Gr jenny<

Oct 20, 2016 by Anonymous
Naam: Jenny van vliet • 
Titel: Wespen 

Had last van wespen dinsdag gebeld en donderdag was Jordan er al een vriendelijke man en de wespen beginnen minder te worden gewoon super!!! Gr jenny

Response: Ze moeten na een paar dagen weg zijn. Meestal binnen één dag maar na een dag of 3 bel dan nog een keer. Geen probleem.


We hadden al een tijdje last van een wespennest in onze spouwmuur. Nu ze wel erg actief werden hebben we Jorden gebeld. Gelukkig was hij in de buurt e

Sep 14, 2016 by Anonymous
Naam: Serge • 
Titel: Super service 

We hadden al een tijdje last van een wespennest in onze spouwmuur. Nu ze wel erg actief werden hebben we Jorden gebeld. Gelukkig was hij in de buurt en met een halfuurtje waren wij van de wespen af. Echt een vakman!


mijn kitten had vlooien. Ik had al een paar keer zelf geprobeerd te bestreiden, maar het lukte niet. Jorden was duidelijk en snel aanwezig. Hij was ee

Sep 04, 2016 by Anonymous
Naam: Sanne • 
Titel: Vlooien 

mijn kitten had vlooien. Ik had al een paar keer zelf geprobeerd te bestreiden, maar het lukte niet. Jorden was duidelijk en snel aanwezig. Hij was eerlijk en zei dat er misschien vlooien terug kwamen, en ik heb er inderdaad nog een paar gezien op de kat, maar met zijn tips (stofzuigen, kat behandelen, etc) ben ik er nu wel écht van af. Heel erg blij dus, heeft geholpen! Snelle reactie en eerlijke prijs.


Jorden gebeld ivm wespen nest op zolder onder het dakbeschot. Kon de volgende dag al komen en was precies op de afgesproken tijd .,vakkundig bestre

Aug 04, 2016 by Anonymous
Naam: Fam. Boetier • 
Titel: Aanrader 

Jorden gebeld ivm wespen nest op zolder onder het dakbeschot. Kon de volgende dag al komen en was precies op de afgesproken tijd .,vakkundig bestreden voor een zeer schappelijke prijs. Dank voor de snelle service.


Oktober 2015: Jorden gebeld om een mol te vangen die zich rond de rand van het terras ophield (het gras liet de mol met rust) en was derhalve lastig t

Oct 22, 2015 by Anonymous
Naam: E. Wennekes • 
Titel: Vakmanschap 

Oktober 2015: Jorden gebeld om een mol te vangen die zich rond de rand van het terras ophield (het gras liet de mol met rust) en was derhalve lastig te vangen. De mol kwam zelfs 2 x bij een regenpijp naar boven!
De volgende dag zat de mol al in de klem! Perfect!!


Onlangs ontdekten we houtworm in de kelderkast en in de kruipruimte onder de keukenvloer van onze jaren '30 woning. Dat was flink schrikken. Dus op in

Feb 12, 2014 by Anonymous
Naam: Fam. de Graaff • 
Titel: Aanrader 

Onlangs ontdekten we houtworm in de kelderkast en in de kruipruimte onder de keukenvloer van onze jaren '30 woning. Dat was flink schrikken. Dus op internet op zoek naar ongediertebestrijding en al snel de site van Jorden Spliethof gevonden. Aangemoedigd door de positieve reviews hebben we hem gebeld en een afspraak gemaakt. Dat bleek een prima keus: een aardige man die met kennis van zaken grondig te werk ging. Hij heeft ons snel en efficiënt geholpen voor een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader dus!


Enkele weken geleden besloten we ten einde raad de hulp in te roepen van Jorden.Hij was diezelfde middag al bij ons in Cuijk.Probleem: al maandenl

Nov 25, 2013 by Anonymous
Naam: Peter • 
Titel: Muizen boven plafond 

Enkele weken geleden besloten we ten einde raad de hulp in te roepen van Jorden.
Hij was diezelfde middag al bij ons in Cuijk.
Probleem: al maandenlang hoorden wij gescharrel boven het keukenplafond. Vroeger hadden we al eens vallen gezet (via de gaten van de inbouwspots), maar het probleem keerde steeds terug.
Aan het kabaal te horen dachten we zelf aan ratten.
Jorden kwam, zag en overwon: Volgens Jorden moesten het muizen zijn. Hij pakte het probleem bij de wortel aan. Na een onderzoek in en rond onze woning, vond hij - vanuit de tuin van de buren - een kleine toegang tot de spouw in de buurt van het keukenplafond. Deze toegang kitte hij dicht met een speciale onwelriekende anti-knaagdierenkit. Daarna plaatste hij gifbrokken boven het plafond. Diezelfde avond al hoorden wij gesleep met de brokken boven het plafond. Daarna bleef het stil. Enkele dagen later begonnen we het resultaat te ruiken aan de andere kant van het huis in de hal. Blijkbaar hadden de muizen daar hun laatste rustplaats gekozen. Jordan gebruikte niet een gif dat de muizen laat uitdrogen omdat dit erg pijnlijk is voor het dier, maar een sterke bloedverdunner. Het dier sterft een zachte dood als gevolg van inwendige bloedingen. Na een week was de lucht zo goed als verdwenen en inmiddels helemaal. We hebben er alle vertrouwen in dat het probleem nu definitief is opgelost.
De kosten vielen alleszins mee. Zeker als je bedenkt dat Jorden helemaal uit Arnhem moet komen en bijna een uur is bezig geweest.


Tot onze grote schrik troffen wij onlangs houtworm aan in de ondervloer van onze woning uit de jaren dertig. We gingen ervan uit dat de bestrijding va

Aug 16, 2013 by Anonymous
Naam: Versluis • 
Titel: houtworm 

Tot onze grote schrik troffen wij onlangs houtworm aan in de ondervloer van onze woning uit de jaren dertig. We gingen ervan uit dat de bestrijding van de houtworm ten koste zou gaan van onze vakantie, maar dat viel reuze mee. Jorden vond het geen probleem om 's avonds te komen, waardoor ik geen vrije dag hoefde nemen. Zonder ook maar één vlek of beschadiging op onze pas geschilderde muren en houtwerk heeft Jorden onze vloer boven en onder behandeld. Hij doet zijn naam eer aan, want hij deed dit tegen een zeer concurrerende prijs.


Dhr. Spliethof heeft ons goed geholpen met het verdelgen van twee wespen nesten, zijn er erg tevreden over , en gelukkig betaalbaar.Vriendelijke gr

Aug 05, 2013 by Anonymous
Naam: Paula • 
Titel: Wespen 

Dhr. Spliethof heeft ons goed geholpen met het verdelgen van twee wespen nesten, zijn er erg tevreden over , en gelukkig betaalbaar.
Vriendelijke groeten , fam. De Witt


Tijdens het plaatsen van zonnepanelen kwamen de installateurs een wespennest tegen (en konden niet verder). Gebeld, situatie uitgelegd en Jorden was s

Jul 26, 2013 by Anonymous
Naam: Rob Oostrum • 
Titel: Wespennest onschadelijk gemaakt 

Tijdens het plaatsen van zonnepanelen kwamen de installateurs een wespennest tegen (en konden niet verder). Gebeld, situatie uitgelegd en Jorden was snel ter plekke om het wespennest onschadelijk te maken. Super service! Nogmaals bedankt!


Jorden gebeld ivm wat al te ijverige mollen. Behalve dat ik na plaatsing door Jorden al vlot twee ondeugden had gevangen, kreeg ik een komplete les in

Jul 24, 2013 by Anonymous
Naam: Coen Rijsdijk • 
Titel: Mollen gevangen 

Jorden gebeld ivm wat al te ijverige mollen. Behalve dat ik na plaatsing door Jorden al vlot twee ondeugden had gevangen, kreeg ik een komplete les in mollen vangen. Zat kennelijk bij de prijs inbegrepen. Prima werk!!


Jorden gebeld en nog geen twee uur later was hij ter plekke, en dat op zondag nog wel. Wespen hadden onhandige plek (klimop bij terras) uitgekozen voo

Jul 23, 2013 by Anonymous
Naam: Marco • 
Titel: Wespennnest onschadelijk maken 

Jorden gebeld en nog geen twee uur later was hij ter plekke, en dat op zondag nog wel. Wespen hadden onhandige plek (klimop bij terras) uitgekozen voor nest, dus moest onschadelijk gemaakt worden. Begin er niet zelf aan, want als het fout afloopt ... Jorden wist wat hij moest doen en leverde prima werk. Ga zo door !


Voor 11u gebeld en om 13u was hij er al. In 15 minuten was het klusje geklaard. Wespen uitgeroeid met poeder. Het nest hangt er nog, maar dat is beter

Jul 21, 2013 by Anonymous
Naam: Joris • 
Titel: Wespen en mollen 

Voor 11u gebeld en om 13u was hij er al. In 15 minuten was het klusje geklaard. Wespen uitgeroeid met poeder. Het nest hangt er nog, maar dat is beter aangezien er nooit een wespenfamilie zich op een plek nestelt waar er reeds een gezeten heeft. Ook nog even snel een mollen klem geplaatst. 2 vliegen in een klap! Jorden is zeker het aanbevelen waard!


Snelle en goede service! Je krijgt zelfs garantie! Is het bij de 1e keer niet gelukt, wordt er gratis een 2e keer gedaan ook al is het zondag! Top

Jul 17, 2013 by Anonymous
Naam: Ursula • 
Titel: Garantie 

Snelle en goede service! Je krijgt zelfs garantie!
Is het bij de 1e keer niet gelukt, wordt er gratis een 2e keer gedaan ook al is het zondag!
Top!


Na gebeld te hebben stond jorden diezelfde dag nog voor de deur. Ik moest de dag erna op vakantie dus het was echt een redder! Erg snel van ons proble

Jul 16, 2013 by Anonymous
Naam: Mike • 
Titel: Snelle service 

Na gebeld te hebben stond jorden diezelfde dag nog voor de deur. Ik moest de dag erna op vakantie dus het was echt een redder! Erg snel van ons probleem afgeholpen.

Bedankt!


Na ons telefoontje stond jorden binnen een kwartier bij ons op de stoep en had hij in een mum van tijd het wespennest onschadelijk gemaakt. Snelle ser

Jul 13, 2013 by Anonymous
Naam: Nicole • 
Titel: Snelle service 

Na ons telefoontje stond jorden binnen een kwartier bij ons op de stoep en had hij in een mum van tijd het wespennest onschadelijk gemaakt. Snelle service! Top!


Beste Jorden,Gisteren belde ik je i.v.m. een wespennest in onze bloembak direct bij de uitgang van de schuifpui naar het terras. Ik bedank je voor d

Jul 12, 2013 by Anonymous
Naam: Astrid • 
Titel: Wespennest 

Beste Jorden,
Gisteren belde ik je i.v.m. een wespennest in onze bloembak direct bij de uitgang van de schuifpui naar het terras. Ik bedank je voor de vlotte service om dezelfde dag te komen om de omgeving weer veilig te maken voor ons! Super!!
Met vriendelijke groet,
Astrid


Goed geholpen. Vrijdagavond gebeld en kwam binnen een uur langs. Na een snelle behandeling was het probleem verholpen. Kundige man.

Jul 12, 2013 by Anonymous
Naam: Joost de Vries • 
Titel: Snel, effectief en schappelijke prijs 

Goed geholpen. Vrijdagavond gebeld en kwam binnen een uur langs. Na een snelle behandeling was het probleem verholpen. Kundige man.


Geweldige service! Binnen 20 minuten na ons telefoontje waren we verlost van een wespennest, Heel hartelijk bedankt!

Jul 12, 2013 by Anonymous
Naam: Willem-paul edelman • 
Titel: Wespen 

Geweldige service! Binnen 20 minuten na ons telefoontje waren we verlost van een wespennest, Heel hartelijk bedankt!


Begin deze week gebeld met Jorden met het probleem dat ik last had van veel vliegen in huis. Hij gaf mij de tip alle afzuigingen af te schermen met ee

Jul 11, 2013 by Anonymous
Naam: Kevin • 
Titel: Veel vliegen 

Begin deze week gebeld met Jorden met het probleem dat ik last had van veel vliegen in huis. Hij gaf mij de tip alle afzuigingen af te schermen met een nylon kous en sindsdien heb ik de vliegen niet meer! Super advies! Bedankt Jorden voor je gouden tip!

Response: Advies is gratis en voor niets. Ik hou niet van flauwekul bezoekjes waarbij betaald moet worden voor advies dat over de telefoon ook had gekund. Leuk dat ik een review terug krijg, Bedankt nog.


Tijdens het schoonmaken van de ramen kwamen wij erachter dat er een wespennest in onze spouw aanwezig was. Dezelfde dag nog even gezocht naar een best

Jul 06, 2013 by Anonymous
Naam: Wesley • 
Titel: Top! 

Tijdens het schoonmaken van de ramen kwamen wij erachter dat er een wespennest in onze spouw aanwezig was. Dezelfde dag nog even gezocht naar een bestrijder.
Binnen een uur was Jorden bij ons en dit op een zaterdag!
Top service bedankt!


in eens hadden wij na het warme weer een vlooien plaag.aangezien wij 3 honden hebben en een open grind vloer waren we natuurlijk niet blij.na wat

Jun 22, 2013 by Anonymous
Naam: Wendy • 
Titel: Vlooien plaag 

in eens hadden wij na het warme weer een vlooien plaag.
aangezien wij 3 honden hebben en een open grind vloer waren we natuurlijk niet blij.
na wat zoeken kwamen we op deze site uit.
super goede service binnen een uur was Jorden aanwezig om ons te helpen.
een dag laten nog maar 3 vlooien gevonden die meer dood dan levend waren.
ik hoop dat we nooit meer met zoiets in aanmerking komen maar zowel dan weten we wie we moeten bellen.
nogmaals heel erg bedankt dat u zo snel kon komen en ons heeft geholpen.
gr wendy

Response: Ik had liever dat ze niet half maar helemaal dood waren. Vlooien zijn vanwege de veelvuldige bestrijding voor bepaalde middelen resistent aan het worden. Gelukkig bent u tevreden maar ik zal moeten overstappen op iets beters zodra het beschikbaar is. Bedankt voor de reaktie, hier kan ik wat mee.


Gisteren (6 mei 2013) constateerde mijn loodgieter, die een nieuwe goot zou plaatsen,dat er onder de pannen bij de goot een beginnend wespennest zat.

May 07, 2013 by Anonymous
Naam: Jan - Beek bij Nijmegen • 
Titel: Wespennest 

Gisteren (6 mei 2013) constateerde mijn loodgieter, die een nieuwe goot zou plaatsen,dat er onder de pannen bij de goot een beginnend wespennest zat. Hij zou het karwei pas uitvoeren na verwijdering van het nest.
Gisteravond wat gegoogled. Na enig zoekwerk kwam ik bij de prima site van Jorden Spliethof terecht. Het grote voordeel: je weet gelijk wat de kosten zijn. Ik heb hem direct gebeld en vanmorgen heeft hij het klusje al geklaard.
Tevens heeft hij ons 'college gegeven' in het fenomeen wespen. Wij zijn er erg tevreden mee.

Response: Franse veldwespen zijn al vroeg actief. Ik kan me goed voorstellen dat je als loodgieter niet gestoken wilt worden boven aan een ladder als je druk bezig bent.


Vandaag ontdekt dat er een wespennest onder de dakpannen van de veranda zat. Via internet op deze site terecht gekomen en we konden op zondag bellen!!

Apr 21, 2013 by Anonymous
Naam: Dijkstra • 
Titel: Wespen 

Vandaag ontdekt dat er een wespennest onder de dakpannen van de veranda zat. Via internet op deze site terecht gekomen en we konden op zondag bellen!! Wat fijn. Snelle service ook want nog vandaag (zondag dus) werd er wat aan gedaan. Er kon ook direct worden verteld welke wespen het waren. Dus; verstand van.....goeie en snelle service!


OngedierteConcurrent.nl - Goedkope ongediertebestrijding in Arnhem, Nijmegen en omstreken! , USA 5.0 5.0 28 28 Jorden vanmorgen gebeld, kon meteen dezelfde dag al komen. Bij aankomst spotte hij meteen een wespennest, terwijl dat niet het nest was waar ik hem voor gebeld had. Uiteindelijk he